Strikketrend I Bright Knitting Patterns!La deg være den vakreste gutten på denne gaten!

De iøynefallende strikkemønstrene kombinerer komposisjon, farge og tekstur på ett sted, og demonstrerer talentet og sjarmen til designeren.Den iøynefallende effekten oppnås gjennom store lokale mønstre og åpenbare fargekontraster, som fremhever avantgarde-egenskapene.Den nåværende globale komplekse situasjonen gjør komfort, pragmatisme og "glad design" elementer som ikke kan ignoreres.Det iøynefallende strikkemønsteret injiserer en optimistisk hjerteforsterker inn i en verden der hendelser er hyppige, og blir en liten bit av stjernelys i disen.

Skog teksturhttps://www.mortonknitmachine.com/

Designernes fornyede interesse for teksturen til sopp og mycel samt skogen gjør at mønsterdesignet viser teksturen til filamenter, uregelmessig forskjøvede linjer eller myke, stablede kolonier som flokker.Naturlig, grov og uregelmessig behandling er nøkkelen til å imitere sjarmen til naturlige feil.Betydelig tekstur med iøynefallende fargeblokker, den magiske skogen er på kanten.

Landskapsmønsterhttps://www.mortonknitmachine.com/

"Utendørs tid" er det neste populære temaet i det nåværende globale komplekse miljøet.Å velge iøynefallende strikkemønstre med landskap gjenspeiler betydningen av "lykkelig design" med det formål å helbrede det vanlige dagliglivet hjemme.Fjell, elver, trær, innsjøer, fugler og blomster ... mønstrene er rike på farger og kompakte i strukturen, henter inspirasjon fra friluftsliv og gir klærne en varig sjarm.

dyrebildehttps://www.mortonknitmachine.com/

Vakker fargekollokasjon, naive og hyggelige dyremønstre gir en avslappet og livlig atmosfære, full av moro, som om du er i et barndomslignende dyreparadis;eller bruk grove linjer for å skissere ville dyretotemer, og mal skarpt Farger, blodig villmark, hylende fjell og skoger.

Abstrakt mønsterhttps://www.mortonknitmachine.com/

De abstrakte mønstrene til de uskarpe øynene skaper en følelse av personlighet, overdrivelse og mystikk under velsignelsen av slående og kontrasterende farger.Kanskje den mest intime motedefinisjonen av abstrakt design er-mysterium.Vage og abstrakte teksturer er mer allsidige enn nye slagord og mønstre, og kan gi langvarig slitasje og er lett foretrukket av publikum.


Innleggstid: 21. juni 2021